De live and pure tour

Party On Wheels !

The Live and Pure Tour is een dertien en een halve meter lange Luxueuze VIP touringcar, welke volledig is omgebouwd tot luxe piano loungebar, compleet met ingebouwde vleugel voor live muziek in de bus!

De uitgekiende LED verlichting, professionele geluidsinstallatie, de subtiel weggewerkte koelinrichtingen en prestigieuze afwerking zorgen dat het uw gasten ( maximaal 32 ) aan niets ontbreekt en zullen bij het aan boord gaan overmand raken van de gezellige en luxe ambiance waarin zij zich begeven en verwonderd naar de ingebouwde vleugel staren. Onze 4-koppige crew (chauffeur, Gastvrouw en 2 muzikanten) staan garant voor een memorabele beleving!

Met ‘The Live and Pure Tour’ en het entertainment aan boord biedt ‘Dokter en de Heer’ de logische oplossing voor een superbeleving en is de muziek reeds geregeld.
Bovenstaande beleving biedt genoeg Business to Business  kansen, of zoals wij zeggen ‘Busnizz 2 Busnizz’. Denk hierbij aan volledig verzorgd directievervoer incl. catering van en naar:

-golfclinics / klanten excursies

-uitwedstrijden skyboxen FC Twente/Heracles

-mobiele workshops

-mobiele vergader-/inspiratieruimte voor European sales managers

-afterparty bus na afloop van concert/musicalbezoek

-ski trips en après-ski bus

Of wat dacht u van: VRIMIBO ( Vrijdagsmiddags borrel ) , of-te-wél VRIMIBUS op de vrijdagmiddag!
Kortom, raakt u inmiddels net zo geïnspireerd en enthousiast als ons en ziet u óók de toegevoegde waarde en bovenal de veelzijdigheid van onze Live and Pure Tour, aarzel dan niet en neem contact op met ons!

Vul hiervoor ons contact aanvraag formulier in

of bel: 06-513 09 500 of 06-139 63 048

 

Sfeer

Party On Wheels!

‘The Live and Pure Tour’, als mobile horecagelegenheid of als luxe transportmiddel van A naar B – met live muziek. Speciaal voor huwelijken hebben wij ‘The Wedding Experience’ bedacht.