IT'S ALL ABOUT PASSION...

Zanger/pianist Chris van den Heuvel en zanger/gitarist Steven Beljaars vormden samen het muzikale duo Dokter en de Heer. Het in 2012 opgerichte duo, dat ook als driemans formatie met slagwerk te boeken was, stond al snel bekend als een unieke combinatie van muzikale hoogstandjes gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Inmiddels is Dokter en de Heer uitgegroeid tot een internationaal bekend interactief-piano collectief, met meerdere artiesten/entertainers in hun gelederen.
Dokter en de Heer betekent muzikaal en avondvullend entertainment van hoge klasse, met als kleinst te boeken setting de combinatie van vleugel en akoestische gitaar, waarbij uiteraard de vocalen niet ontbreken! Hun programma is het beste te beschrijven als een unieke combinatie van muzikale virtuositeit en speldenprikjes die naar het cabareteske neigen, waarbij interactie met het publiek altijd voorop staat.

Heeft uw evenement of privé feest behoefte aan hoogstaand entertainment, bolstaand van pure muzikaliteit en entertainment zoals het bedoeld is, dan is Dokter en de Heer wat u zoekt.

Alwéér Dokter en de Heer...Maar er is meer,

Dokter en de heer faciliteert haar eigen Piano VIP Lounge Bus zie hiervoor de pagina "The Live and Pure Tour".

Ook kunnen wij uw venue voorzien van complete facilitering, waaronder catering, fotografie, DJ's, inrichting, geluid en verlichting.
Toekomstige bruidsparen kunnen wij voorzien van onze eigen BABS, (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), welke uw huwelijksvoltrekking nog specialer zal maken, zie hiervoor de pagina "The Venue Innovators".

Muziekles aan huis, diverse workshops, het kan allemaal bij Dokter en de Heer, zie hiervoor de pagina "Music school".

Dokter en de Heer