Sing us a song, you're the piano man...

Sing us a song tonight...

Onze Entertainende pianist zit achter zijn witte Pravda vleugel, uw gasten staan om de vleugel heen en zingen luidkeels mee. Of beter; één van uw gasten kruipt achter de microfoon en steelt de show!

Ziet u het? Wij zien het dagelijks “Make every moment count”, samen maken wij uw feest onvergetelijk! Check hieronder de diverse mogelijkheden en raakt u inmiddels net zo geïnspireerd en enthousiast als ons en ziet u óók de toegevoegde waarde en bovenal de veelzijdigheid van Dokter en de Heer, aarzel dan niet en neem contact op met ons!

Vul hiervoor ons contact aanvraag formulier in

of bel : 06-513 09 500

 

Sfeer

D&H Live and Pure 2

Niet op een podium, maar in het midden van uw venue met de gasten eromheen, dit is de meest sfeervolle en interactieve opstelling voor deze zetting!

De combinatie van een Pianist/Zanger en Gitarist/Zanger zorgen voor een unieke blend en kunnen echt wél knallen met z’n tweeën. Maar als het intiem en ingetogen moet is deze setting zeker een aanrader! Psssst…Ook wij spelen verzoekjes!

Geschikt voor venues tot Ca. 75 personen, sfeervolle bruiloften, recepties, tuinfeesten, bedrijfsborrels of natuurlijk als kroeg setting.


 

Sfeer

D&H Live and Pure 3

Het zelfde als D&H Live and Pure 2, maar dan aangevuld met een Top klasse drummer!

Deze setting is één van de meest geboekte settingen. Buiten het feit, dat deze 3-mans setting bijzonder goed oogt, heeft deze combinatie net iets mee smoel en dynamiek, zowel visueel als muzikaal. Ook versterkt deze setting de interactie met het publiek en druipt het enthousiasme er van af!

Bijzonder geschikt voor venues tot Ca. 150 man, waar net iets meer body op zijn plaats is.

Natuurlijk is deze setting ook met 2 pianisten te boeken i.p.v. een pianist/gitarist.


 

 

Sfeer

D&H Live and Pure 4

Piano’s in the House de 4-mans setting. Twee pianisten een gitarist en een drummer. Duelling piano’s, interactie en dynamiek ten top!

Deze setting, uitgevoerd met de meest smaakvolle artiesten uit onze stal, staan garant voor een wervelende show, vol interactie en publieks participatie!

Ideaal voor de wat grotere bruiloften en bedrijfsfeesten, de plein en dorpsfeesten en de grote tentfeesten etc. Ook is deze setting uitermate geschikt voor artiesten begeleiding.

Deze setting komt het meest tot zijn recht bij venues vanaf 150 man tot…..

(Deze setting is inclusief technische D&H crew, afhankelijk van de venue grootte 1 of 2 man, FOH en/of Monitor mix.)


 

Sfeer

D&H Live and Pure 5

Het zelfde als D&H Live and Pure 4, maar dan aangevuld met Dokter en de Heer DJ MORIZZ. Deze waanzinnige clubmix DJ zal de pauzes opvullen en een daverende afterparty verzorgen.

Ook is het mogelijk deze setting aan te vullen met een:

  • Zangeres
  • Derde pianist
  • Bassist
  • Blazers (Blazerssectie)

Informeer naar de mogelijkheden en laat u adviseren voor een zo passend mogelijk concept.


 

Sfeer

D&H Live and Pure Solo

Een enkele pianist op uw receptie of tijdens/na de huwelijksvoltrekking…Een gitarist als troubadour tijdens een diner, akoestisch of licht versterkt…

Slechts enkele voorbeelden waarbij een Dokter en de Heer Solo setting uitermate tot zijn recht komt.