Zoals wedding planners in de U.S.A. – zg. bruiloftsmanagers die alle facetten van A tot Z regelen – wil Dokter en de Heer met 'The Venue Innovators' totaalbeleving introduceren.

In de huidige tijden van economische crisis wordt er verondersteld dat er minder huwelijksfeesten gehouden worden, zalencentra waar vroeger drie bruiloften per avond plaatsvonden hebben de nu de lichtschakelaar op UIT. Toch wordt er niet minder getrouwd. Huwelijksfeesten worden nu enkel intiemer gevierd.

Waar niemand zich momenteel op focust, is de huwelijksvoltrekking an sich, de aanloop en het verloop van deze dag. Zoals onze Amerikaanse Wedding Planners – biedt Dokter en de Heer' 'One-Stop-Shopping' voor huwelijksfeesten. Van de keuze van trouwringen tot aan de bruidscoiffure; van het entertainment tot de huwelijksreportage en van de handgeschreven uitnodigingen tot aan de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking zelf. Het bruidspaar wordt volledig ontzorgd en de bijkomende stress wordt volledig geëlimineerd.

Met 'The Live and Pure Tour' en haar entertainment aan boord biedt 'Dokter en de Heer' de logische oplossing voor een superbeleving en is de muziek reeds geregeld. Trouwen op dat unieke plekje aan het water? Met The Live and Pure Tour kan het allemaal! Maximaal 30 gasten plus het bruidspaar vervoeren en ontroeren wij met dit exclusieve concept.

Ook kunnen wij de complete inrichting van uw venue regelen, waarbij wij elke locatie kunnen omtoveren tot haast elk denkbaar thema. Geluid en licht zullen samensmelten en in combinatie met een Dokter en de Heer Piano setting, al dan niet toegevoegd met onze huis DJ is u evenement van kop tot staart verzorgd.

Aarzel niet om met ons van gedachten te wisselen en vul ons contact aanvraag formulier in
of bel: 06-513 09 500 of 06-139 63 048

Zie je het voor je......

Sfeer

Puur en Mooi Fotografie

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”

Onze huisfotografe Dieke Penders, maakt bovenstaande quote zeker waar. Zie hoe mooi je bent en leg dit vast voor eeuwig.

Boek onze fotografe bij een D&H setting en uw feest is later ook nog tastbaar!

Sfeer

BABS

Volgens onze eigen Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand “Vier de liefde!”

Liefde. Allesomvattend en ongrijpbaar. Maar… zo af en toe is het wel degelijk tastbaar. Dan zie je het bijna letterlijk voor je. En je raadt het al, jullie huwelijksdag is één van die bijzondere momenten. Hulde aan het bruidspaar!

Aan mij de eer om die betekenisvolle dag dat beetje extra te geven. Zie het als de slagroom op de taart. En de beste ingrediënten daarvoor zijn jullie zelf. Let’s make a beautiful memory!Trouwambtenaar Brahma voor huwelijksvoltrekkingen, ceremoniële sluitingen, herbevestigingen en jubileums  (Nederlands en/of Engels). Boekt u bij Dokter en de Heer

Sfeer

DJ Morizz

I’m a DJ. I get the party started.

BAM en door! D&H DJ Morizz, In combinatie met een Piano setting of solo te boeken bij ons.

Als geen ander weet deze artiest uw venue te proeven en heeft hij de juiste beats op het juiste moment onder zijn cue knop liggen. Van Deep house tot Old-Skool Disco, The Party is AAN!